Amsterdam Roest
vr

Klassiek in de Loods: See Scriabin19 februari hebben we een nieuwe bijzondere editie van Klassiek in de Loods. Hierbij worden er op de piano stukken gespeeld van de Russische componist Scriabin (1872-1915). Een artiest die, net als Kanye West en Vincent van Gogh, leed aan de zintuigelijke aandoening synesthesie waarbij zintuigen door elkaar lopen en bijvoorbeeld kleuren worden geproefd of muziek kan worden gezien. Zijn grootste meesterwerk was het ‘Mysterium’, een concert dat een week lang zou duren en zich af zou spelen in de Himalaya waarbij natuurlijke elementen als zonsopgang en de geuren uit het gebied een groot onderdeel van het concert waren. De lat lag behoorlijk hoog bij meneer Scriabin mogen we wel stellen. Helaas stierf hij voordat zijn stuk ‘Mysterium’ af was en heeft het concert daarom helaas nooit plaatsgevonden. 

Tijdens Klassiek in de Loods: See Scriabin! zal er, in de geest van Scriabin, veel focus liggen op visuele interpretaties van zijn muziekstukken. Zo zal er tijdens het door Helena Basilova gespeelde piano-concert een visuele show te zien zijn van Deframe, geïnspireerd op de muziek van Scriabin. 

Earliest birds (UITVERKOCHT)
Early birds (UITVERKOCHT) 
Normale ticket: €17,-
Groepsticket: €60,- Geldig voor 4 personen die tegelijkertijd naar binnen gaan.
Restaurant Combi Ticket: €45,- V
oorafgaand aan het concert een 3-gangenmenu in Restaurant Roest en vervolgens een plek op de voorste rijen tijdens het concert. 
Ticket link:
https://amsterdamroest.stager.nl/web/tickets/48914

Aanvang 20.00
Start concert 21.00

Klassiek in de Loods is een productie van Amsterdam Roest en 24Classics.

Mede mogelijk gemaakt door:
Mason & Hamlin Amsterdam www.masonhamlin.nl
Amsterdam Fonds voor de Kunst