Amsterdam Roest
zo

Groot Scherm Bij Roest: Mayweather vs McGregor *** VANWEGE HET TIJDSVERSCHIL MET LAS VEGAS IS HET EVENT PAS VANAF 0700 TE ZIEN *** 

UFC is de snelst groeiende sportcompetitie van het afgelopen decennium, Conor McGregor is daarin de meest prominente speler geweest door voor het eerst in de geschiedenis van de sport in twee verschillende gewichtsklassen tegelijk de titel te bezitten. De bokswereld wordt al tijden godomineerd door één man: Floyd Mayweather. In al zijn professionele bokspartijen verloor hij er geen één. De kans dat hij verliest van iemand die de sport nooit op professioneel niveau heeft beoefend achten wij zeer klein. Desalniettemin zetten we de wekker heel vroeg om te zien hoe Conor McGregor een poging gaat wagen. 

Vandaar live op meerdere beamers en grote schermen in Roest: Floyd 'Money' Mayweather vs Conor 'The Notorious' McGregor! 

Het event wordt gehouden in Las Vegas, dat een tijdsverschil van 9 uur met Amsterdam kent. We zullen daarom het event vanaf 0700 uitzenden bij Roest. De verwachting is dat de partij van Mayweather en McGregor zelf tussen 0800 en 1000 begint. 

Gratis entree