Amsterdam Roest
vr

Moulin Roest - Warehouse Dinner CircusMOULIN ROEST DINNER CIRCUS
Roest houdt van lekker eten en drinken, mensen, muziek, performances, uitbundig decor, dresscode, party en gekkigheid. Het liefst dit alles tegenlijk in een grote loods. We krijgen nog eenmaal (ja dit keer echt) een vergunning om het drank en muziek aspect van onze lievelingsdingen mogelijk te maken in onze heerlijke loods. Dank u wel gemeente Amsterdam!

Dus.. Twijfel niet langer en kom bij ons op 27 oktober je laatste alcoholische versnapering en dansje doen in de loods onder het genot van heerlijke hapjes, performances en jawel.. versterkte muziek.. uit echte speakers.. gedraaid door een aantal van onze lievelings dj’s.. want het mag nog maar 1x! De allerlaatste dansjes in de loods

En Roest zou Roest niet zijn als ze voor deze bijzondere aangelegenheid niet ALLES uit de kast zou halen om deze avond le-gen-da-risch te maken. Dus toeters en bellen met alles erop en eraan. Fingerlicking goede foodstations, personeel gekleed in vol ornaat, decor galore, performances die het Moulin Roest thema eer aan doen en dj’s die je heupjes voor de laatste keer alle hoeken van de loods laten zien. Het wordt sexy het wordt rauw het wordt roestig!

TIJDEN
Het Dinner Circus vindt plaats tussen 18:00 - 22:00.
Vervolgens gaat de party na 22:00 door tot 03:00.

HOE WERKT HET?
Bij binnenkomst krijg je in ruil voor je dinner ticket een strippenkaart met 8 vakjes. Hiermee kan je bij de verschillende foodstations volledig naar eigen keuze 8 verschillende of dezelfde hapjes halen. Geheel in Roest stijl doe je het dus lekker zelf zonder service, want dan kan je er ook niet over klagen ;)

De loods wordt volledig in thema aangekleed met veel verschillende hoekjes en plekjes om te zitten. Dus geen stijve tafelsetting, maar dartel lekker vrij rond in de ruimte en strijk neer bij oude of nieuwe vrienden. 

Tijdens het diner vind het grootste gedeelte van de performances plaats, dus wij adviseren iedereen.. Ga voor de volledige ervaring en laat je tijdens het diner al lekker onderdompelen in de wereld van Moulin Roest. 

PERFORMANCES
Wat stel jij je voor bij Moulin Roest? Laat je verrassen door verschillende eye pleasing acts die je hartje sneller laat kloppen!

TIMETABLE 
To be announced..

DRESSCODE
Moulin Rouge, flamboyant, sexy, mix it up, twist it around en gooi er een roestig sausje over.

TICKETS
Full experience Moulin Roest (diner, performances en club) 18:00 - 03:00
Early Bird: €35,- 
Regular Ticket: €45,-

Party Ticket 22:00 - 03:00
€15,-

Tickets: https://amsterdamroest.stager.nl/web/tickets/156328