Amsterdam Roest
zo

Chess & Jazz


*** CHESS & JAZZ ***

*** NEEM JE EIGEN BORD EN SCHAAKSTUKKEN MEE ***
Er worden een aantal borden klaargezet maar onze voorraad is niet oneindig. Zorg ervoor dat je niet zonder komt te zitten en neem je eigen spullen mee.

Een heerlijk potje schaken met goedverzorgde jazzmuziek door niemand minder dan Soul Supreme. Dat is toch hoe je een zondag wilt spenderen? Openen met een Queens gambit terwijl een prachtsolo van Wayne Shorter over de speakers galmt. Dit is gewoonweg wat je wilt. Dus trommel je favoriete tegenstanders op om ze van het bord te vegen met een Engelse opening!

Maar dan zijn we er nog lang niet. Voor deze editie komen de heren van V.A.S. ons namelijk weer vergezellen. Zo kun je deelnemen aan eensimultaan-wedstrijd spelen tegen Niels van Dam en “Schaken tegen de Beer”. Een potje snel-schaak tegen een grote schaker met een voordeel in tijd. Weet je te winnen van één van deze twee bazen? Dan krijg je een kleine prijs verzorgd door Schaak en Go Winkel Het Paard !

EN DAN NOG DIT!
Wij hebben vernomen dat er een mysterieus verband ligt tussen dj’s en schaken. Dj’s houden van schaak! WEIRD! Nu hebben we een kleine spelvorm bedacht om dit te combineren.. Ben jij een dj en hou je van schaak? Gooi een bericht hieronder in het event en we nemen contact met je op!

Het Café
12:00 - 18:00
Gratis Entree