Amsterdam Roest
zo

FIFA World Cup 2018 FINAL

*** WK ROEST 2018 ***

17:00   France - Croatia

Het WK is DAAR! Waar? Daar in dat gekke grote land dat groter is dan Pluto! Rusland is groter dan Pluto, echt waar.. Corrupte boel allemaal, maar het blijft leuk om te volgen. ZELFS als onze oranje-leeuwen er niet bij zijn. Sterker nog! Het is nu veel leuker aangezien we niet meer teleurgesteld kunnen worden en geen bushokjes hoeven te vernielen.

******* Daarnaast huren we extra TAFELVOETBAL-TAFELS in zodat je tussen de bedrijven door je niet hoeft te vervelen! *******

Nu kunnen we met een gerust hart onze buren supporten, of dat Afrikaanse land waar je zo graag naar op vakantie gaat. Of die Brazilianen, want die houden van goede muziek. Of de Denen want zij hebben Lego-land. Of Polen want in je voetbalteam zit een Pool. Of Nigeria, want die hebben zo’n mooi voetbalshirt. Of Servie omdat je lekker origineel wilt zijn. Of Zuid-Korea omdat je denkt dat Guus Hiddink nog steeds de coach is. Of Zweden, because what happened in Sweden.. Of Uruguay omdat je overgroot-opa een kwart Uruguayaans is? 

Het kan allemaal! De aankomende maand bij Roest! We waaien met alle winden mee, maar met sommige winden iets meer dan de anderen. Waarom? Daarom! Sommige winden ruiken gewoon wat lekkerder dan anderen… Maar we houden je op de hoogte. en wel hier in dit event. Druk dus op GEïNTERESSEERD en weet waar je aan toe bent op onze stads-oase! 

?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ??

We zenden ALLES uit!!!