Amsterdam Roest
zo
Kunst, muziek & jonge Amsterdamse DJ's

Benefiet voor De VluchtkerkOp zondagmiddag 17 maart vindt in Amsterdam Roest een benefiet plaats voor de bewoners van De Vluchtkerk (www.devluchtkerk.nl) vol kunst, live muziek, DJ's en creativiteit. Met o.a. een kunstexpositie & silent auction, muzikale optredens van onder meer Bells of Youth en Romanza Brava - bestaande uit Wild Romance bandleden van Herman Brood - en met diverse activiteiten wordt aandacht en geld gevraagd voor de uitzichtloze situatie van deze vluchtelingen.

Doe een gul bod op één van de prachtige werken in de kunstveiling, laat je portret voor 5 euro vastleggen door een professionele styliste en fotografe, koop een boterkoek van Bakkerij Kuin uit Haarlem, doe mee in de loterij en maak kans op fantastische gesponsorde prijzen van onder meer SmartDynamics, Wijnkoperij de Hermitage en Café DAY, laat een henna tatoeage zetten of je haar knippen door de kappers van Vagabond, of doe een donatie in de collectebus...

De gehele opbrengst van de dag wordt gestort op de rekening van de bewoners van De Vluchtkerk. KOM & STEUN!

Met de creatieve bijdrage van o.a. Floris Deerenberg, Petra van den Bos, Floor van Rooy, Tom Kraanen, Richart Pintura, Etty Kastein, Paulien van der Bel, Sanne Cobussen & Peter Lipton.

De kappers van Vagabond knippen vanaf 14.30 voor het goede doel. Dus doneer & ga met een frisse coupe naar huis!

www.facebook.com