Amsterdam Roest

Verhuur

Amsterdam Roest is niet alleen een horecagelegenheid in een charismatisch en industrieel pand, het is ook een plek die veelvuldig wordt gebruikt voor filmvertoningen, markten, exposities en andere culturele evenementen. Het terrein bestaat uit drie delen, het Roest Café met het terras en het strand, de Ruïnebar en de Roest Loods, die elk een eigen karakter hebben.

Amsterdam Roest - Verhuur

Roest Café

Het café gedeelte binnen biedt plek voor exposities, inspiratiesessies, presentaties, netwerkbijeenkomsten, fotoshoots, workshops, borrels en bedrijfsfeesten in een inspirerende industriële omgeving voor 300 personen (250 m2).


ROEST RUÏNEBAR

Het laatste nieuwe pareltje in de categorie 'ruw en industrieel' Wat ooit een opslag was, is nu omgetoverd tot een 'underground' scene met legio mogelijkheden voor onder andere fotoshoots, exclusieve diners, presentaties, bedrijfsfeesten, exposities, etcetera. Met ruimte voor zo'n 150 personen. Kan exclusief verhuurd worden.


Roest Loods | van Gendthallen

De loods leent zich uitstekend voor grotere events, zoals modeshows, conferenties, overdekte markten, filmvertoningen en exposities. Deze ruimtelijke loods trekt kunstenaars met groot werk, maar vormt ook een intiem decor voor poëzieavonden, lezingen en debatten. De loods biedt plek aan 1000 personen (1000 m2), waarbij de nadruk ligt op culturele dagevenementen.

Amsterdam Roest - Verhuur


Contact

Ben je op zoek naar een uitdagende plek? 

Informeer dan gerust naar de mogelijkheden voor ons café, ruïnebar of loods via events@amsterdamroest.nl 

Vermeld even het type evenement, datum, aantal personen, tijdsbestek, naam en telefoonnummer dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Vanaf oktober t/m maart zijn er ook exclusieve verhuurmogelijkheden!